MENU
infovideochatiasi.ro

by • 10 august 2015 • videochatComments (0)1006

Antonia I. lucreaza in domeniul videochat-ului in Iasi

Antonia I. 23 de ani, ii place cocktailul Mai Tai si ii plac plimbarile cu noul sau Wolkswagen Beetle

C: Povestește-mi, Antonia, câte ceva despre viata ta.

Antonia: Pai ce pot sa spun… Ieri am venit de pe litoral, se vede bronzul, nu-i așa? Am mers cu prietenul meu în Mamaia câteva zile. Totul a fost super, nu am planuit nimic. Nici macar nu ne-am luat bagaje.

C: Fara bagaje!?

Antonia: Fara! Noi calatorim foarte lejer și ce avem nevoie ne cumparam la fata locului. Noi plecam fara bagaje și ne întoarcem cu ele. Ieri am închiriat un yacht sa mergem în largul marii, dar o ploaie neprevazuta ne-a cam stricat planurile. Dar a fost ok, macar am luat o cina romantica pe yacht. Și pentru ca vremea s-a stricat, ne-am întors, dar n-am condus eu, a condus prietenul meu.

C: Mașina ta?

Antonia: Da, mașina mea. Mi-am luat un Wolkswagen Beetle și sa știi ca are un consum foarte redus. Am învatat aceste lucruri cautând pe net. Acum ma pricep și sa repar o pana!

C: Dar cum ai reușit la vârsta ta sa te descurci atât de bine?

Antonia: Ei e o poveste lunga, dar crede-ma, la început, n-a fost atât de ușor. Ai mei ma sustineau de acasa, dar abia aveam bani sa-mi cumpar de mâncare, ce sa mai zic ca nu-mi mai cumparasem ceva de îmbracat de câteva luni. Cel mai grav era ca trebuia sa platesc caminul. Și nu mai aveam de unde. Îmi era rușine sa cer de mâncare de la colegele mele. Cautând pe net am din greseala peste un anunt pentru angajari videochat iasi. Nu mai tin minte la ce ma gândeam, dar am dat click și am intrat pe un site. Poze cu fete bine dispuse, marturii și tot felul de mesaje. Doar un singur lucru mi-a atras atentia și anume ca pot sa sun, sa cer informatii chiar daca nu sunt interesata sa fac videochat. Am sunat și mi s-a raspuns la toate întrebarile. M-a surprins ca persoana cu care vorbeam, era foarte culta, vorbea foarte clar și corect. La final m-a informat ca daca vin la interviu voi afla de bonusul pe care îl obtin la început – o suma considerabila. Mie mi s-a parut wow, așa ca m-am dus, deși reticenta la început. Știam ca sunt foarte multe studiouri videochat în Iasi, dar acest studio mi-a atras atentia, mai ales pentru modul cum s-au exprimat la telefon. Ajunsa la interviu, culmea, nu au început sa vorbeasca foarte mult. M-au întrebat de ce sunt acolo și le-am zis ca sunt doar curioasa. Apoi am spus ca nu am alte întrebari. Atunci mi-au povestit despre studio, despre câti bani pot câștiga în videochat. N-am crezut. N-am crezut nimic din ce mi-au spus. La sfârșit m-au informat ca daca ma apuc de a doua zi îmi vor oferi un bonus cash. Am ridicat din sprâncene și am acceptat, doar pentru a vedea daca e adevarat.

M-am prezentat a doua zi, am facut câteva poze, nimic diferit din ceea ce face un model, apoi mi-au verificat cunoștiintele de limba engleza. Dupa care m-au platit cash: acel bonus de care vorbeau. Mi-au spus ca ma așteapta urmatoarea zi pentru training. Ieșind din studio cu banii în mâna, primul lucru la care m-am gândit a fost sa merg la un restaurant select. Primul lucru comandat a fost un cocktail Mai Tai. N-aș fi crezut ca în videochat în Iasi se poate câștiga atât de bine. Eu am avut curajul de a face acest pas. Depinde de fiecare daca își dorește sa aiba

C: Multumim pentru interviul acordat. Îti uram succes, dar deja se pare ca îl ai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>