MENU
videochat iasi

by • 28 septembrie 2015 • videochatComments (0)1424

Cateva sfaturi de la un model din videochat

Pentru ca multe dintre voi au vrut sa afle mai multe de la un model care lucreaza in videochat am purtat zilele trecute o conversatie cu Mirabela N. si am transcris cateva dintre experientele ei.

R: De ce ai vrut sa lucrezi in videochat?

M: Prima data m-a atras programul flexibil, pentru ca imi oferea foarte mare libertate sa fac lucruri. Dar apoi, dupa ce am citit mai atenta anuntul pentru angajari videochat Iasi, m-am decis pe loc, pentru ca e foarte greu sa ai un venit stabil din care sa si traiesti in Romania. Am cateva prietene care se chinuie din greu cu doua joburi si abia reusesc sa o duca de pe o luna pe alta. Eu n-am acceptat sa muncesc 12 ore si sa primesc un salariu cu 3 cifre asa ca m-am decis ca voi lucra in videochat.

R: Pana la ce varsta vei ramane in videochat?

M: Sa stii ca e o intrebare buna. De exemplu studio – ul de videochat Iasi unde lucrez eu, are o varsta limita la angajare si anume 35 de ani. Dar eu voi lucra doar atat cam am nevoie sa-mi fac capitalul pentru a porni o afacere. Imi place foarte mult tot ce tine de bar si imi doresc sa-mi deschid si eu un bar, in stil englezesc. Mi-am facut calculele si ar trebui sa mai lucrez cel putin vreo 2-3 ani. Si tine cont ca eu strang banii, dar imi platesc si cheltuilele si mai si traiesc. Nu mi-as fi permis niciodata asa ceva daca lucram chiar si la banca.

R: Ce ai vrea sa le transmiti cititoarelor noastre?

M: M-am uitat peste blog si mi se pare super ceea ce faceti voi, adica sa informati fetele care doresc sa intre in domeniul videochat Iasi. As vrea sa le spun ca daca doresc intr-adevar sa aiba succes trebui sa aiba incredere in fortele proprii si sa mearga macar la interviu daca nu se pot decide. Un alt lucru de mentionat ar fi sa faca ceea ce isi doresc si ce le face sa se simta confortabil si sa nu incerce lucruri decat atunci cand au incredere si le si place. Sunt multe lucruri pe care eu la inceput nu le-as fi facut, dar prin experienta pe care am acumulat-o si singura si cu ajutorul trainerilor, acum pot fi foarte creativa si chiar castig bonusul saptamanal daca imi propun sa fac acest lucru.

Multumesc pentru atentie!

Comments are closed.