MENU
videochat_iasi

by • 5 iunie 2015 • informatiiComments (0)1559

Ce este videochatul?

Putini sunt cei care nu au auzit si nu stiu macar din auzite ce este videochatul. Cei care lucreaza in domeniu vor spune ca este un job ca oricare altul, un dialog intre model si mai multe persoane din diverse tari. Cei care detin aceste afaceri cred ca ofera posibilitatea unui job legal, una din cele mai avantajoase job-uri pentru fete si baieti dar vazut strict ca un business, cu reguli stricte, atat pentru angajatori, cat si pentru angajaţi. Cei din exteriorul domeniului blameaza de multe ori aceasta activitate considerand-o una cu tenta sexuala si atat. Aceasta abordare este complet eronata deoarece fiecare isi impune propriile limite si nu este obligat sa faca ceva din ceea ce nu ii place. Pentru clienti reprezinta o modalitate de comunicare, unii fiind in cautare de prieteni, de modele cu care pur si simplu sa vorbeasca si atat, iar altii in cautare de show-uri adult. Acestia platesc un pret pe minut de-a lungul sesiunii de videochat, atat tema, continutul sesiunii, cat si desfasurarea ei depinzand exclusiv de modele.

In definitiv videochatul este o forma de comunicare platita, intre doua sau mai multe persoane conectate la un calculator personal si la site-urile de specialitate. Nu se poate compara un model de videochat cu o stripteuza. Videochatul reprezinta intimitate, un calculator, o camera video si multa imaginatie. Acest tip de activitate a aparut in urma cu aproximativ 15 ani, in urma popularizarii internetului si relatiilor virtuale. Urmand tiparul site-urilor de dating americane, primele site-uri de videochat au vizat acelasi segment de populatie, doar ca au mai adaugat un beneficiu: camera video cu streaming live si fete frumoase.

Cea mai avantajoasa parte a job-ului in videochat o reprezinta castigurile substantiale. Bineinteles ca programul flexibil, siguranta unui job stabil, conditiile de munca excelente sunt beneficii care ajuta in luarea deciziei de a lucra in acest domeniu, insa de departe salarizarea mult peste medie e motivatia necesara pentru a pasi intr-un astfel de studio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>