MENU
Woman-With-Question-Marks

by • 3 august 2015 • videochatComments (0)1094

Cum sa alegi studioul de videochat?

In Romania videochatul s-a dezvoltat puternic, dar printre orasele in care s-a dezvoltat cel mai bine se numara si Iasi.

Totusi aceasta nu este o veste buna, pentru ca exista atat de multe studiouri de videochat in Iasi si tot atatea oferte care mai de care mai atractive, incat nu mai stii la ce studio sa mergi. Este bine sa stii ca, datorita faptului ca se fac multe angajari pe videochat in iasi, ai de unde alege. Dar trebuie sa te documentezi foarte bine inainte si sa tintesti spre studiourile care sunt cele mai serioase si care sunt vizibile. Unul dintre cele mai mari si mai serioase studiouri videochat din iasi, care face angajari este Playade, dar mai sunt si altele cel putin la fel de serioase.

Multe modele au o reticenta de a face videochat la studio,  si incearca mai intai de acasa. Sa ai mare grija ce site-uri accesezi, pentru ca acolo nu ai la cine sa te plangi si nici sa faci o reclamatie. In schimb, cand mergi la un studio ca Playade, ai cu cine vorbi, negociezi salariul (poate vrei fix sau in functie de performanta ta), dar cel mai important este ca exista comunicare si ca se fac traininguri.

Cel mai bine este sa verifici parerile altor persoane care au mai avut de-a face cu domeniul. Dar nu te lasa impresionata nici de parerile foarte bune, nici de cele foarte proaste. Aminteste-ti ca daca ar fi sa intrebi pe orice despre propriul lor job in orice domeniu, va avea de povestit bune si rele. Fiecare are stilul propriu si de aceea, nu ezita sa mergi la un interviu, chiar daca nu-ti propui sa te angajezi.

Spre exemplu, in cadrul interviului Playade vei putea pune cate intrebari vei dori si chiar explora studio-ul, deoarece cu cat stii mai multe, cu atat vei avea un confort mai mare.

Si nu uita ca ne aflam in Romania! Poti avea norocul de a da peste un job care te streseaza si te macina puternic intr-o pozitie mult mai putin creativa decat un job in videochat. Dar crezi ca managerii unui studio nu sunt constienti de nevoile tale? Ei vor sti cum sa-ti vorbeasca si te vor trata cu respect, iar aceasta este o promisiune care inca nu s-a rupt la Playade.

Asa ca data viitoare cand te uiti dupa angajari videochat iasi, aminteste-ti toate aceste lucruri si ne vei multumit mai tarziu. Noi vorbim tot din experienta si am avut norocul de a avea una pozitiva, la Playade (fireste dupa multe cautari).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>