MENU
prima_zi_videochat_iasi

by • 24 august 2015 • videochatComments (0)749

Cum m-am simțit în prima zi de videochat

Bună, dragi cititoare.

Pentru că multe dintre voi au solicitat aceast subiect, m-am decis să-m spun povestea mea. Prietenii îmi spun Katy (de la Ecaterina), lucrez în videochat in Iasi de 6 luni, dar m-am descurcat atât de bine încât am ajuns deja să fiu trainer.

Dar să vedeți cum au fost primele zile, n-o să vă vină să credeți. Când am intrat în studio –ul de videochat totul era curat, aranjat și mirosea atât de bine, era un parfum din acela fresh pe care îl simți când intri într-un magazin de haine.

Aveam câteva emoții pentru că nu știam exact dacă îmi va ieși bine din prima.

În acest studio de videochat pe lângă angajari in videochat Iasi se fac si training – uri. Asta  a insemnat că stiam deja ce si cum trebuie facut, dar nu eram foarte sigură că voi reuși să am succes.

M-au întâmpinat trainerele mele actuale și vorbeam ca între prietene ce am mai făcut, cum a fost în weekend. Apoi mi-au spus că pot începe doar atunci când doresc. M-am relaxat și am început să mă simt ca acasă.

Mi-au camera din studio –ul de videochat care îmi revenea mie. Era o cameră super! Și aranjată cu un pat confortabil, lumini, cameră de make-up, baie, muzică tot ce aveam nevoie pentru a mă simți confortabil.

Am primit și cheia de la ușă, astfel încât puteam să încui ușa.

Apoi mi-am amintit tot ce am învățat la training și pur și simplu am început să fiu eu însumi. Să vorbesc ca și cum aș vorbi pe Facebook și să încerc să-mi câștig banii.

Am fost respectată pe tot parcursul, iar la sfârșitul zilei am primit bonusul. Cash!

Primii mei bani! Mă simțeam atât de fericită, iar trainerele mele mă felicitau și firește, simțeam că pot și mai bine de atât, dar toate la timpul lor.

Să fac videochat in Iasi a însemnat să fiu mai sigură pe mine și să învăț lucruri care mă or ajuta toată viața. În studio – ul de videochat unde lucrez in prezent, toata lumea este foart relaxată și organizăm excursii la sfârșit de săptămână, iar destinația este aleasă prin rotație.

Pentru mine prima săptămână aici a fost ca și cum aș fi fost o vedetă. Totul este să ai curaj și să nu încerci să fii ceva ce nu ești. Da, muncim ca toată lumea ca să ne câștigăm banii, dar la sfârșitul zilei, suntem un colectiv unit și suntem prieteni, iar în felul acesta mă simt atât de bine încât nu aș părăsi această ocupație prea curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>