MENU
videochat-iasi

by • 5 iunie 2015 • imaginea taComments (0)1745

Cum sa-ti faci un filmulet de prezentare in videochat

Cand vorbesti despre imaginea ta in cadrul videochatului si nu numai, trebuie sa ai in vedere atat aspectul fizic cat si personalitatea ta. Avand in vedere ca cerintele tehnice cresc iar tehnologia evolueaza in fiecare minut, crearea unui filmulet de prezentare de cea mai buna calitate reprezinta un atu in acest domeniu.

Prin crearea unui demo profesional vei fi capabila sa atragi cat mai multi vizitatori pe chat-ul privat. Recomandat ar fi sa aplezi la un profesionist pentru crearea video-ului si care in final iti va putea oferi si cateva poze prinse in filmulet pentru a fi un model de videochat de succes. In acest fel vei economisi timpul dintre doua conversatii alocat pentru alegere unei tematici iar efectul va fi unul unificat. Daca te gandesti sa faci un filmulet cu camera web de la laptop sau calculator, renunta la idee deoarece rezultatul nu va fi unul satifacator.

Ca si detalii tehnice:

– filmuletul ar trebui sa fie de cel putin 30 de secunde dar sa nu depaseasca 5 minute;

– ar trebui sa aiba o rezolutie HD (1280*720; 1920*1080);

– formatul: AVI, MPEG, MOV etc;

– dimensiunea totala de 2Gb.

Dar sa nu ne incurcam prea mult in detalii tehnice, se va ocupa de acest lucru persoana pe care o vei angaja sa realizeze filmuletul.

Revenind la aspectul fizic ai grija sa nu exagerezi cu machiajul. Stim cu toate ca un plus de culoare ne face sa aratam foarte bine dar, un look mai natural este ceea ce atrage, mai ales pentru un model de videochat. Ai grija sa mergi la shopping si sa iti alegi cateva costume sexy, dar in acelasi timp si elegante. Aceste elemente depind si de categoria in care iti desfasori activitatea. Un exemplu ar fi categoria Fetish unde trebuie sa acorzi o atentie suplimentara in ceea ce priveste fundalul, tinuta si comportamentul.

Studiourile au cel putin un make-up artist care se ocupa de look-ul modelelor de videochat. Apeleaza si tu make-up artistul din compania ta pentru a te ajuta sa iti evidentiezi frumusetea prin multitudinea de culori realizand un machiaj vibrant si plin de viata. Un machiaj aplicat bine iti subliniaza cu siguranta unicitatea.

Mai jos ai cateva sugestii legate de ce ar trebui sa spui in demo:

  • prima data trebuie sa te prezinti intr-un mod interactiv si dinamic;
  • poti arata cele mai bune costume si jucarii;
  • poti povesti putin despre dorintele tale, astfel incat membrii site-ului sa aiba o idee despre ce le vei prezenta in camera privata;
  • utilizeaza o melodie de fundal care se potriveste cu tema aleasa si tinuta.

Reguli si asteptari. Ca sa ai un video de prezentare cat mai bun, trebuie sa urmezi anumite reguli esentiale. Mai jos am intocmit o lista cu cateva reguli pe care ar trebui sa le urmezi:

  • Nu trebuie sa lipseasca muzica de pe fundal;
  • Poti alege orice tip de muzica;
  • In video trebuie sa ai grija sa nu apara nici un brand;

Sper ca aceste aspecte te-au ajutat sau iti vor fi de folos in cazul in care vei vrea sa iti creezi propriul filmulet de prezentare pentru videochat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>