MENU
SANYO DIGITAL CAMERA

by • 20 august 2015 • videochatComments (0)943

Cum sa-ti menajezi banii – Videochat Iasi ?

La solicitarea cititoarelor noastre, ne-am gândit să redactăm acest articol. Sigur, nu mai este nici un secret: în videochat în Iasi se câștigă bani serioși!

DAR… Ce faci cu banii?

Aici, informațiile le-am obținut de la Andreea, care este trainer de modele de câteva luni, dar lucrează în videochat de aproape un an și jumătate.

Andreea ne povestește că, în timpul facultății, a avut probleme foarte mari financiare și până la urmă s-a lăsat de facultate. Dar problemele financiare au dispărut complet.

Cum? A avut curajul și și-a dorit într-atât de mult succesul încât a mers la un interviu pentru angajări în videochat în Iasi. Și în scurt timp a reușit să facă ce 90% dintre români nu reușesc: să câștige pe lună cât să-și satisfacă toate capriciile și să mai rămână cu bani de buzunar.

Dar cea mai mare problemă cu care s-a confruntat Andreea în primele luni a fost, în spusele ei ”Ce să fac cu banii?”.

Atunci, ne spune Andreea, i-a venit ideea de a se documenta online despre posibilitățile pe care le are atunci când câștigă bine.

După câteva săptămâni și-a calculat cheltuielile și a tras concluzia că îi rămân din fiecare salariu 60% din bani, cam cât două trei salarii ale unui angajat în România.

Acești bani, ne spune Andreea, i-a strâns într-un cont la o bancă și plănuiește să-și deschidă o cofetărie în viitorul apropiat.

Sunt foarte multe posibilități atunci când ai bani; important este să nu te grăbești să-i cheltui înainte să afli câți ai”, declară Andreea, încercând să pună în gardă fetele care vor avea succes.

Majoritatea fetelor din videochat iasi își achiziționează o mașină, un apartament într-o zonă respectabilă și merg în concedii de vis. Desigur, s-ar putea spune că fetele din videochat iasi trăiesc în prezent, ceea ce nu este rău. Dar a te gândi pe termen lung la o afacere, sau o investiție într-un anumit domeniu care te atrage, este o idee destul de bună. Atât doar, să ai curaj să o pui în practică.

După cum spune și Andreea: ”Am început să lucrez într-un studio de videochat Iasi din cauza problemelor financiare. Dar odată ce am strâns destui bani, modul de a-i cheltui a devenit problema, pe care, când am rezolvat-o, m-am simțit uimitor!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>