MENU
videochat-iasi.dfhjg

by • 30 octombrie 2015 • informatiiComments (0)732

Descopera lumea videochatului din Iasi

Videochatul in Iasi este un domeniu de activitate ce are parti pozitive si parti negative. Pe de o parte,  este un subiect tabu pe piata din Iasi si din Romania, iar pe de alta parte este unul din putinele locuri de munca care poate sa asigure un trai decent. Am discutat cu multe modele de videochat Iasi care mi-au impartasit din experientele lor si pe care vi le impartasesc si voua.

Alina E. lucreaza ca model intr-un studio de videochat in Iasi de aproximativ un an. “Am ales un job in acest domeniu din dorinta de a duce o viata decenta, de a intampina toate problemele financiare si de a-mi ajuta familia. Nu a fost o decizie usoara, insa am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea pe masura ce veniturile in cresteau de la luna la luna. Apoi a inceput sa imi placa ceea ce fac si am inceput sa ii cuceresc pe cei cu care intram in contact.  Intr-un final am reusit sa gasesc multumirea sufleteasca si sa culeg roadele muncii mele.

Maria. R a devenit de curand model de videochat in Iasi si inca incearca sa se obisnuiasca cu mediul de lucru din studio si sa cunoasca in profunzime tainele acestui domeniu. “Imi place ceea ce fac! Am terminat facultatea de geografie, iar cunostintele de limba engleza si franceza mi-au facilitat sarcinile de la studio. Nu am experienta in acest domeniu, insa sunt dispunsa sa invat tot ce este nevoie pentru a avea succes. Scopul meu este sa ajung un model de succes, sa fiu apreciata pentru ceea ce fac si, mai ales, sa fiu rasplatita pentru munca si meritele mele. Toate meritam sa fim apreciate si iubite, nu suntem mai prejos decat nimeni.”

Comments are closed.