MENU
beautiful-videochat-iasi

by • 2 noiembrie 2015 • imaginea ta, videochatComments (0)705

Fete fericite in studioul de videochat din Iasi

„Happy girls are the prettiest”, spunea Audrey Hepburn. Intr-adevar fericirea se vede pe chipul tau cand lucrezi intr-un studio de videochat Iasi. Eu traiesc aceasta experienta si acum si pot sa va spun ca e minunat. Sa vezi ca munca ta este rasplatita este un sentiment unic.

Am inceput sa lucrez intr-un studio de videochat din Iasi in urma cu doi ani. Terminasem facultatea si gandul ca nu o sa imi gasesc un serviciu rapid si bine platit ma intrista pe zi ce trecea. Rascolind internetul in cautarea jobului mult dorit am dat peste un anunt al unui studio de videochat din Iasi. Am intrat pe site din curiozitate, insa am ramas surprinsa de veniturile pe care le promitea studioul. Prima data am crezut ca e o gluma, insa am citit marturiile unor fete in care confirmau ceea ce citisem. Am ezitat cateva zile, insa mi-am facut curaj si am sunat. La urma urmei, nu aveam nimic de pierdut.

Interviul a fost foarte usor, m-am simtit foarte bine, iar la sfarsit am iesit cu zambetul pe buze. Mi-au spus sa ma gandesc la oferta lor, iar daca doresc pot sa incep chiar de a doua zi. Nu am stat mult pe ganduri si am acceptat jobul. Deja ma gandeam ce o sa fac cu banii castigati din videochat Iasi. Cand mi-am primit primul salariu radiam practic de fericire.

Chiar daca la inceput mi-a fost mai greu, am invatat sa ma bucur in fiecare zi de ceea ce fac. Daca nu iti place ceea ce faci, totul ti se pare un chin si nu reusesti sa ai succes. Zambetul in videochat in Iasi reprezinta un avantaj si multi pot fi fermecati daca stii cum sa le zambesti.

Indrazneste si tu sa zambesti, sa te bucuri de tot ce iti ofera viata!

Comments are closed.