MENU
videochat_iasi_o_gandire

by • 27 august 2015 • videochatComments (0)817

O gandire flexibila – un atu in videochat

Bună! Câteva dintre voi mi-au trimis mail – uri în care mă întrebați dacă aspectul fizic sau vârsta, ori poate vestimentația de firmă îți poate garanta succesul în videochat.

Eu mă numesc Sandra și sunt make – up artist și lucrez în videochat de 3 ani.

Să le luăm pe rând.

Referitor la vârstă

În cadrul studio-ului nostru, avem într-adevăr o limită de vârstă de 35 de ani. Dar să fim sincere, doar știm amândouă că în toate domeniile îți găsești mai greu un job de la o anumită vârstă.

Nu e neapărat vorba de aspectul fizic, dacă la asta te gândeai, dar de la o anumită vârstă prinzi lucrurile mai greu, ai altă gândire, e destul de dificil să te adaptezi la situații noi cum o făceai când aveai mintea tânără.  Iar videochat-ul în Iasi este un domeniu care merge mână în mână cu dezvoltarea personală.

De aceea ar trebui să te gândești că ai mult mai multe șanse dacă începi de la o vârstă la care gândirea îți este flexibilă și poți face față unor noi situații care apar frecvent.

Referitor la aspectul fizic

Depinde despre ce vorbim. Fiecare este cum este de la natură. Dar dacă cumva simți că dorești să arăți altfel te putem ajuta! Eu sunt make – up artist și crede-mă pe cuvânt când îți spun că te pot ajuta cu un machiaj subtil, că nu te-ar recunoaște ai tăi. De asemenea poate dorești să te vopsești, să-ți aplici unghii cu gel sau chiar să-ți faci o operație estetică. Dar cu operația nu te grăbi. Vino mai întâi la interviu. Dacă tu simți că e ceva în neregulă cu tine, de ce n-ai lăsa niște oameni profesioniști să te ajute și să-ți dea un răspuns clar?

Cel mai simplu este să fii tu însuți și să folosești ceea ce a funcționat și până acum. Dacă ție, spre exemplu, îți plăcea să îți aplici eyeliner, fă-o! Cel mai important, din experiența mea, este să te simți confortabil.

Când lucrezi în videochat în Iasi, important este să fii tu însuți și să te simți încrezătoare în forțele proprii.

Referitor la vestimentația de firmă

Când vine vorba de angajări videochat în Iasi, niciodată până acum nu au fost hainele un criteriu de departajare.

Firește una este când vii în pantaloni scurți și alta este când vii într-o rochie; dar ghici ce! Noi îți oferim și garderobă. Și una vastă! Îți poți alege ce outfit dorești tu.

În videochat, vestimentația ți-o decizi în funcție de stilul tău, iar noi îți punem la dispoziție garderoba, pentru a te ajuta.

Așadar, sper că ți-ai făcut o idee mai clară în caz că vrei să te interesezi de angajari in videochat Iasi, indiferent de ce vârstă sau ce vestimentație ai.

Sper să ai o zi frumoasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>