MENU
videochat_iasi

by • 19 mai 2015 • videochatComments (0)1019

Cat de mult se castiga din videochat?

Aceasta este cea mai des intalnita intrebare cand vine vorba despre sumele si beneficiile obtinute de modelele de videochat. Aceste venituri depind totusi de mai multe elemente. Mai jos iti voi detalia cateva dintre cele mai importante aspecte ce influenteaza veniturile unui model:

  1. Aspectul fizic – Nu este cea mai importanta caracteristica, dar cum am putea sa-l definim? Un barbat caruia ii plac fetele mai slabute ar da doar “note” de 10 acestor fete. Altii prefera sanii mari, altii pe cei mai mici, tocmai de aceea nu este o regula universal valabila pentru frumusete. Frumusetea este data de naturalete, de machiajul simplu, de coafura care ti se potriveste. Fiecare persoana este frumoasa in felul ei, indiferent de inaltime, greutate.
  2. Personalitatea – si in fata camerei, trebuie sa fii la fel ca in viata reala. De cele mai multe ori, modelele de videochat nu sunt ele insele. Un exemplu in acest sens este faptul ca accepta lucruri pe care nu le-ar accepta in viata de zi cu zi. Trebuie sa faci cateva compromisuri, iar in cazul unor modele acestea se fac prin disocierea totala de propria lor personalitate. Daca interpretezi un rol, mai devreme sau mai tarziu tot isi va da cineva seama ca zambetul e fals sau pur si simplu nu esti tu in fata camerei. Incearca sa fii cat mai naturala si totul va fi mai usor.
  3. Comunicarea – este baza. Trebuie neaparat sa stii o limba straina pentru a comunica pe un astfel de site. Un nivel mai avansat al englezei sau francezei (in functie de studio) iti va usura efortul depus pentru a intretine o discutie.
  4. Cultura generala – acest aspect este strans legat de comunicare. Cu toate acestea, cunoasterea unei limbi straine nu te ajuta foarte mult daca nu ai o cultura generala bogata. Aceasta regula se aplica mai cu seama categoriilor de videochat non-adult unde trebuie sa fii capabila sa intretii o discutie timp de cateva ore pe orice subiect. Daca te regasesti in categoria adult, comunicarea este mai putin importanta.
  5. Mimica si limbajul trupului – daca ai deja experienta in domeniu, atunci stii ca, performanta (si aici vorbim si de sume mai mari incasate) trebuie sa se reflecte si in concordanta dintre ceea ce scrii si ceea ce faci. Practic, nu poti sa-i spui unui client ca te bucuri sa-l vezi daca tu, in fata camerei nu esti deloc entuziasmata. Asa ca ai grija sa spui exact ce reflecta si corpul tau prin intermediul ochilor, gurii si mainilor.

Acestea fiind spuse, tie care aspect ti se pare mai important? Pentru mai multe noutati vezi si pagina de informatii.

Comments are closed.