MENU
videochat Iasi

by • 12 octombrie 2015 • informatii, videochatComments (0)996

Jobul in videochat mi-a indeplinit visurile

Buna! Ma bucur ca imi citesti blogul. Dupa cate ai vazut, in articolele de pe blog gasesti informatii utile despre jobul in videochat Iasi, precum si sfaturi utile de care sa tii cont ca si model de videochat in Iasi.

In acest articol iti voi impartasi in experienta mea si cum am ajuns sa obtin tot ceea ce mi-am dorit cu ajutorul jobului in videochat in Iasi. Acum cativa ani, cand nici nu auzisem de domeniul videochatului, eram o fata cu o multime de visuri, insa pe masura ce cresteam imi dadeam seama  ca acestea sunt tot mai greu de realizat. In primul rand, din cauza banilor. Cand am terminat facultatea, mi-am dat seama ca lumea nu e chiar asa cum am visat. Oricat te-ai stradui, banii nu cad din cer cand vrei tu, insa niciodata sa nu renunti la visurile tale. Dupa cum spunea Walt Disney, „dacă poţi să visezi ceva înseamnă că şi poţi să realizezi acel ceva.” Am continuat sa visez pana am descoperit un anunt de la un studio de videochat din Iasi. Bineinteles ca mi-a atras salariul. Era mai mult decat am castigat ca chelnerita si asistent manager intr-un an. Deja incepusem sa imi fac planuri. Trebuie sa recunosc ca inainte sa sun la numarul de telefon din anunt, m-am interesat putin despre ce inseamna si ce implica un job in videochat in Iasi. Asa cum faci si tu! Te felict pentru asta!

Am fost chemata la un interviu chiar a doua zi. Interviul a constat mai mult intr-o serie de intrebari despre mine, in general. Am trecut cu brio si testul de limba, iar in urmatoarea zi deja eram gata de lucru, mai entuziasmata ca oricand.

Pana am reusit sa imi dau seama de anumite lucruri mi-a fost mai greu, insa dupa o saptamana incepusem sa fac bani frumosi. In cateva luni am plecat in Franta cu prietenul meu. Craciunul mi l-am petrecut la New York. Mai stii filmul „Singur acasa” cu baietelul pierdut de Craciun pe strazile newyorkeze? Mereu mi-am dorit sa admir splendoarea New York-ului in prag de sarbatoare. A fost magnific! Sa nu mai spun de toate lucrurile pe care mi le-am cumparat de acolo! A fost ceva de vis!

Poate daca nu eram model de videochat Iasi nu as fi reusit sa obtin toate lucrurile la care am visat!

Comments are closed.