MENU
aigrijadetine

by • 19 noiembrie 2015 • videochatComments (0)1415

Jobul in videochat si stilul de viata

Un stil de viata sanatos, acesta ar trebui sa fie deviza ta in fiecare zi, mai ales atunci cand lucrezi in videochat Iasi. Sanatatea este cel mai de pret lucru pe care il avem precum ca, dupa cum spunea s Shopenhauer, ‘’Sanatatea nu reprezinta totul, dar fara sanatate nimic nu conteaza”. De altfel, “sanatate” raspundem si atunci cand cineva ne intreaba ce ne dorim, raspuns care reflecta importanta starii de bine pentru a ne bucura de viata.

Un stil de viata sanatos se bazeaza pe cateva principii simple si usor de respectat: un regim alimentar care sa contina cantitati potrivite, echilibrate si variate, activitate fizica, odihna si relaxare, moderatie in toate.

Uneori stilul nostru de viata ne forteaza sa luam unele decizii daunatoare pentru sanatatea noastra: sarim peste micul dejun, nu dormim suficient, nu mancam corect si ducem, in general, o viata haotica. Acest stil de viata agitat se datoreaza in mare parte si serviciului, iar cand lucrezi intr-un studio de videochat Iasi cu greu reusesti sa respecti toate principiile unui stil de viata sanatos. Insa, in videochat Iasi, aspectul tau si starea ta de spirit conteaza foarte mult. In primul rand, pentru ca trebuie sa arati bine in fata camerei, sa arati ca te ingrijesti si ca ai grija de tine, iar, in al doilea rand, este important sa te simti si tu odihnita si relaxata pentru a fi gata oricand de munca, fie ca mergi la studio dis de dimineata sau seara tarziu.

Cum poti avea grija de tine?

E simplu. Incepe-ti fiecare zi cu o atitudine pozitiva. Un stil de viata sanatos implica o gandire pozitiva asupra lucrurilor si eliminarea oricarui gand negativ din mintea ta. Gandurile si sentimentele pozitive au efecte benefice asupra intregului organism. Motiveaza-te cu idei bune, citeste carti motivationale. Incearca sa respecti mesele principale ale zilei. Tuturor ne este greu sa ne facem timp pentru micul dejun dimineata, insa putem gasi variante pentru nu-l omite. Cateva fructe sau un suc natural de fructe te ajuta sa te incarci cu energie pentru intreaga zi.

Odihneste-te! Odihna este printre cele mai importante aspecte ale stilului de viata sanatos. Somn insuficient inseamna un nivel scazut de energie si productivitate, iar in timp poate fi daunator organismului.

Ca model de videochat in Iasi este important sa ai grija de tine in orice moment, sa iti acorzi suficient timp sa arati si sa te simti bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>