MENU
videochat iasi

by • 18 septembrie 2015 • videochatComments (0)1175

Sa lucrezi in videochat Iasi inseamna sa ai un program flexibil

Sandra, 26 de ani, model care lucreaza in videochat Iasi

R: Buna, Sandra.

S: Buna.

R: De cat timp lucrezi in videochat Iasi ?

S: De 4 ani si sunt model de 2 ani jumatate.

R: Cum ai intrat in acest domeniu?

S: E o poveste lunga. La inceput aveam o situatie destul de dificila. Abia trecusem in anul doi de facultate, primeam bursa sociala pentru ca ai mei nu prea primeau bani. Nu aveam aproape nici un ban, iar din bursa sociala abia de reuseam sa-mi platesc caminul pe care l-am prins datorita notelor.

Si chiar imi era foarte greu, dar ajunsesem sa nu am ce manca. Iar atunci n-am mai rezistat si am inceput sa caut un job. Dar scopul meu era sa merg la facultate, iar toate joburile pe care le-am gasit erau full time si prost platite. Daca mergeam la unul dintre joburile alea, cum mai faceam si facultate?

Apoi, la biblioteca, in timp ce cautam joburi (ca eu nu aveam calculator personal) am gasit un anunt pentru angajari videochat Iasi . Si mi-am facut curajul sa merg la interviu. Credeam ca-mi vor trebui haine ceva mai speciale, dar n-a fost cazul pentru ca erau niste oameni tare deschisi acolo la studio videochat.

R: A fost greu pentru tine la inceput?

S: In ce sens greu?

R: Te-ai adaptat usor? Iar cu facultatea ce ai facut?

S: M-am adaptat destul de usor. Eu sunt o persoana destul de dificila, dar cu ajutorul trainerilor si a managerului am trecut peste dificultatile caracterului meu si am reusit sa castig un venit chiar mai mare decat a celor care erau noi venite, dar inaintea mea.

R: Si cu facultatea cum a ramas?

S: Pai am continuat facultatea, normal. Sa lucrezi in videochat Iasi inseamna sa ai un program flexibil. Nu am ratat nici un curs si nici un seminar. Fireste, trebuia sa lucrez, ca sa pot castiga bani, dar ma intorceam dupa ce terminam programul la facultate.

R: Erau multe colege din studio videochat Iasi la facultate?

S: Nu, eram eu si cu inca doua colege. Cu una dintre ele ma intelegeam mult mai bine decat cu cealalta. Iar restul erau modele sau traineri, dar sa nu crezi ca au plecat de la lux, nu! Au avut si ele o situatie modesta, dar acum stiu sa aprecieze un ceas scump sau o geanta de firma.

R: Acum mai urmezi studii?

S: Nu am terminat studiile si imi doresc sa-mi deschid o cofetaria chiar aici in Iasi. Dar pentru asta inca mai am nevoie sa mai adun cativa bani si de aceea am ales programul full time in videochat Iasi. Dar am castigat bonusul de doua ori consecutiv.

R: Colegele tale nu erau invidioase?

S: Cateva dintre ele da. Dar ce rost are sa fii invidioasa, daca oricum ai un program foarte flexibil. Spre exemplu sunt unele dintre colegele mele de la studio videochat Iasi care vin doua – trei ore pe zi. Dar e greu sa iei bonusul din 2 sau 3 ore pe zi, desi nu e imposibil. Iti trebuie foarte multa creativitate.

R: Iti multumim, Sandra, pentru informatiile acestea; Speram ca sunt utile pentru cititoarele noastre. O zi cat mai buna iti doresc, Sandra!

S: Multumesc si eu, esti foarte amabil!

Comments are closed.