MENU
videochat iasi

by • 6 octombrie 2015 • videochatComments (0)1094

Ce m-a indemnat sa aleg un job in videochat in Iasi

Cand esti adolescent simti ca lumea e la picioarele tale. Abia astepti sa ajungi la facultate, sa descoperi noi orizonturi, sa cunosti oameni noi si, in cele din urma, sa fii pe picioarele tale. Insa de multe ori sansa nu este de partea ta si trebuie sa te zbati din greu sa reusesti sa obtii un loc de munca la sfarsitul facultatii. Totul a fost frumos la inceput, cateva luni am gustat din plin de viata de student, insa greutatile au inceput sa se adune si trebuia sa ma intretin. Am fost la nenumarate interviuri pentru diferite locuri de munca, dar niciunul nu imi oferea posibilitatea sa merg in continuare la cursuri. Asta pana am descoperit un anunt de la un studio de videochat Iasi. Mi-a atras atentia in mod special programul flexibil, dar trebuie sa recunosc ca si promisiunea de castiguri substantiale suna promitator.

Am ezitat cateva zile si cu greu mi-am facut curaj sa sun. Mi-a raspuns o doamna foarte draguta si mi-a oferit toate detaliile legate de job-ul in videochat Iasi pana sa stabilim un interviu. Cand am ajuns la studioul de videochat Iasi, m-a intampinat doamna cu care vorbisem la telefon. Eram putin sceptica si nu stiam la ce sa ma astept, mai ales ca auzisem atatea povesti legate de videochatul in Iasi.

Discutia ce a urmat a fost una deschisa, in care am vorbit mai mult despre mine. Mi s-au oferit detalii despre job, despre programul de lucru, cat si despre trainingurile la care voi lua parte. M-a incantat ideea ca voi primi banii la sfarsitul programului si, in plus, voi primi bonus in functie de performanta. Totul suna minunat! Imediat dupa interviu am dat un test de cunostinte a limbii engleze si a limbii franceze. Nici testul nu a fost greu si l-am trecut cu brio! In urmatoarea zi puteam sa incep lucrul. Am fost atat de bucuroasa, numai gandul ca voi scapa de probleme imi facea inima sa tresara de bucurie.

A fost o decizie pe care nu o regret! Lucrez in continuare in domeniul videochatului in Iasi si acum pot sa visez din nou la viata pe care mi-o doream in liceu. Sunt sigura ca nu aveam toate lucrurile pe care le am acum daca nu as fi luat atunci acea decizie.

Comments are closed.