MENU
sarah-red-pennant-laughing

by • 24 septembrie 2015 • videochatComments (0)914

Mama a zis sa fac ce vreau, eu fac videochat!

Salut! Sper ca nu vei face si tu ca restul: sa-mi razi in nas pentru ca sunt o fata crescuta la tara. Eu spre deosebire de tine la 19 ani nu aveam laptop sau PC si sincer, chiar daca as fi avut, nici nu stiam sa-l folosesc.

Dar am invatat! Am terminat liceul si imediat dupa mi-am pierdut si putinele prietene care au mers la facultate. Dar eu n-am avut situatia financiara nici macar pe departe ca a lor. Erau si ele sarace, nu ma intelege gresit, dar eu nu aveam bani nici macar sa ajung in Iasi.

Dar iata ca dupa ce a inceput facultatea, de ziua uneia dintre colegele mele am reusit sa ajung in Iasi. Ce pot spune? Imi place orasul. Probabil este si mai frumos atunci cand ai si bani sa stai la o terasa, sau macar pe o banca, dar nu oricum! Sa mai ai si un telefon sa-l butonezi.

Ma plimbam prin iasi si, din greseala, am gasit un anunt cu angajari videochat Iasi. Mi-am intrebat una dintre prietene dar nu a reusit sa-mi zica nimic concret. Am notat numarul pe o foaie de hartie, apoi am sunat la acel numar.

Mi-a raspuns o voce calma si insufletita si mi-a oferit cateva detalii si mi-a propus ca cel mai bine ar fi sa vin la interviu si i-am urmat sfatul. Era pentru prima data cand vazusem atata lux, intrand in studio videochat Iasi si nu-mi venea sa cred. Pe masura ce se desfasura interviul, eu parca intrasem in visare si toate cerintele care mi-au fost expuse nu mi se pareau deloc dificile. Sa fiu sincera si acum mai simt acea rusine pentru ca nu stiam sa folosesc laptop-ul. Ah cat de suparata am fost pe chestia asta. Dar trainerii m-au ajutat. Pana la urma m-am deprins atat de bine, incat dupa jumatate de an in videochat Iasi, colegele ma mai chemau pe mine, cand se strica un PC! Pe mine, care la inceput nici nu stiam de unde se porneste PC-ul.

Ceea ce vreau sa spun este ca oricine poate sa aiba succes si mai ales in videochat Iasi, iar veniturile sunt pe masura efortului.

Visul meu principal a fost sa-mi iau masina, ca sa nu mai trebuiasca sa stau in gazda. Urasc sa stau in gazda. Nu prea imi place nici la mine acasa, dar macar nu trebuie sa platesc nimic.

Masina mi-am cumparat, iar acum, in timp ce scriu aceste randuri strang banii pentru un apartament. In scurt timp il voi cumpara. Chiar este atat de usor.

Si cand imi aduc aminte ca eu ii ceream, normal, ca orice fata de varsta mea, bani mamei, iar cand aceasta nu-mi oferea nici un ban, pentru ca n-avea, ma imbufnam. Dar avea ea o vorba: “Fa ce vrei tu, dar eu bani nu-ti dau!”. Chiar asa! Acum fac ce vreau eu si am si bani. Doua dintr-una.

Comments are closed.