MENU
videochat_iasi_lucrez

by • 11 septembrie 2015 • videochatComments (0)975

Oricine poate lucra in videochat Iasi

R: Bună Andrada!

A: Bună!

R: Spune-le cititoarelor noastre cum este să lucrezi în videochat!

A: Întrebarea asta o aud tot timpul! Să lucrezi într-un studio videochat este pentru unele dintre prietenele mele un job ca oricare altul. Dar eu cred că să lucrezi în videochat in Iasi este mult mai mult decât pare la prima vedere. Mă ajută foarte mult dorința mea să comunic cât mai frumos și să scriu.

R: Dar ce venituri ai?

A: Sigur am mai mult ca tine!

R: …

A: Dar acum serios, îmi permit să fac mult mai multe lucruri decât fetele de vârsta mea care nu lucrează în videochat Iasi.

R: Și cum a fost la început când căutai angajari videochat Iasi ?

A: Păi nu mă gândeam din prima să mă angajez. Am căutat informații pe net și până la urmă am mers la interviu. La studio videochat Iasi mi s-a răspuns la toate întrebările pe care le-am avut și abia după câteva zile m-am angajat.

R: A fost greu să te adaptezi?

A: Vai, nu! Culmea, că mă întâlnisem cu o prietenă care lucra deja acolo. Și, sincer, oricine poate purta o conversație, așa că mi-a venit foarte ușor să încep.

R: Sunt cerințe speciale ca să te poți angaja în videochat?

A: Oricine poate să câștige bani atunci când se angajează in videochat Iasi. Trebuie doar să aibă încredere în forțele proprii.

R: Cum poți obține bonusurile?

A: Dacă vrei să faci ceva super tare, trebuie să fii creativă și să-ți pui mintea la contribuție. Eu am obținut bonusul de două- trei ori până acum. Dar merg la facultate și chiar am timp să fac ceva chiar super, dar am văzut că se poate și chiar foarte ușor.

R: Mulțumim foarte mult pentru informații!

A: Vă mulțumesc și eu, o zi foarte frumoasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>