MENU
videochat_iasi_luiza

by • 13 august 2015 • videochatComments (0)1152

Reportaj cu Luiza M. care face videochat de 6 ani

R: Buna, Luiza, cum te simti astazi?

Luiza: Ma simt excelent. Un pic obosita de ieri, pentru ca am petrecut de ziua mea.

R: Cum ai petrecut de ziua ta?

Luiza: Pai colegii mei de la videochat au inchiriat o limuzina si un local aici in Iasi. Dupa ce ne-am plimbat cu limuzina vreo jumatate de ora, am intrat in local unde m-am distrat atat de bine … ah! Apoi spre final a fost un foc de artificii, doar ca a fost o defectiune tehnica si nu s-au lansat toate. Dar n-a fost problema, eram toti, ne distram mi-a placut foarte mult!

R: Dar aceste petreceri se dau de obicei in cadrul studiourilor?

Luiza: La ce te referi?

R: Ca angajata in videochatin orasul Iasi, te poti astepta la astfel de petreceri?

Luiza: Aaaa…nu stiu, noi aici suntem foarte uniti. Mi-as ajuta oricand colegii, care imi sunt si prieteni.

R: Si … ce le-ai spune fetelor care vor sa se implice in videochat?

Luiza: Am auzit intrebarea asta de multe ori! Cel mai important mi se pare curajul. In viata asta nu faci nimic fara sa ai curaj si incredere in tine. Banii nu vor cadea din cer. Si nici nu este floare la ureche sa faci videochat. Eu citesc in fiecare zi pentru a-mi dezvolta cultura generala si merg la sala. Am un regim alimentar flexibil, dar incerc sa mananc cat de sanatos posibil. De asemenea, incerc tot timpul sa fiu in pas cu moda. Pentru fetele care isi doresc sa fie independente financiar cel mai important este curajul si increderea in sine. Daca asculti ce zice toata lumea si tot eziti si tot ceri pareri apoi vii cu prejudecati si explicatii mie mi se pare ca incerci sa cauti scuze. Care este diferenta dintre o fata care face videochat aici in Iasi si o fata care munceste pe salariul minim pe economie si nu duce un trai stralucit? Curajul! Cea de-a doua are multe explicatii…dar sunt sigura ca ea ar vrea sa se imbrace cu o rochie scumpa, ca ar vrea sa plece in concedii pe insule exotice si asa mai departe. Dar nu este dispusa sa faca nimic in sensul acesta. Se minte singura ca e mai bine sa munceasca din greu decat sa-si foloseasca inteligenta.

R: Dar in cand cauti angajari in videochat nu iti poti imagina ca iti vei folosi doar inteligenta, nu-i asa?

Luiza: Fireste. Sunt stilisti care te machiaza, iti fac manichiura si cate altele. De vestimentatie nu e problema, pentru ca pana la urma te ajuta studio–ul de videochat . Dar referitor la caracterul puternic si curaj…aici nu te poate ajuta nimeni decat tu insuti.

R: Tu esti multumita cu ceea ce faci pana acum?

Luiza: Foarte multimita! Am un grup de prieteni pe care ii iubesc. Ma pricep si imi place ceea ce fac. Concediul e concediu, banii imi permit sa-mi cumpar ce vreau eu si am si carte de munca. Si eu platesc taxe. Dar eu nu ma stresez. Eu ma simt foarte bine, pentru ca la sfarsit de luna sunt pe plus.

R: Multumim pentru interviul acordat!

Luiza: Multumesc si eu. Mi-a facut placere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>