MENU
videochat_iasi_interviu

by • 21 septembrie 2015 • videochatComments (0)997

Ce s-a intamplat la interviu la studio videochat iasi m-a uimit

Buna! Ma numesc Alexandra. Daca doresti sa te apuci de videochat, citeste acest articol inainte. Sunt foarte multe studiouri de videochat Iasi si, de aceea, te sfatuiesc sa te documentezi bine inainte sa alegi un studio.

Am avut o perioada in care imi doream macar o pereche de blugi mai la moda; la rochii nici n-aveam cum sa ma gandesc. Am un grup restrans de prieteni si cum sa-mi fac altii atunci cand nu am cu ce sa ies in oras?

Un job era ceea ce aveam eu nevoie si chiar ma apucasem sa caut un job pe net, dar fara rezultat. Experienta peste tot, sau osapatarita, vanzatoare… astea sunt niste joburi foarte prost platitate si in plus… nu sunt genul meu.

Apoi am incercat in ziar, dar acelasi lucru: mai mult joburi tehnice decat ceva unde poti sa te dezvolti. E foarte greu si mai ales fara facultate. Atunci am dat peste un anunt despre angajari videochat Iasi.

Si am luat decizia de a stabili un interviu. Dar inainte de asta, nu eram foarte sigura si de aceea, cu greu, m-am decis sa vorbesc cu cateva prietene de ale mele. Nu mi-au zis nimic concret si imi tot spuneau sa nu ma apuc, dar fara nici o explicatie.

Una zicea un lucru, cealalta alt lucru si parea ca se contraziceau, dar nici una nu avea o idee clara despre ceea ce vorbeau.

Si atunci mi-am dat seama ca degeaba caut raspunsuri, pentru ca era evident ca ele nu-l aveau. Asa ca am decis sa merg la interviu.

Ce s-a intamplat la interviu, cand am ajuns la studio videochat Iasi, m-a impresionat peste masura. Oamenii de acolo erau tare bine dispusi si eu aveam foarte foarte multe intrebari. Dar era, ce-i drept, prea emotiva ca sa le pun. Asa ca m-au ajutat ei si au incercat sa-mi ofere cat mai multe detalii in asa fel incat sa nu ramana nimic fara raspuns.

La final, eu m-am convis ca era jobul potrivit pentru mine. Foarte multe probleme le-am rezolvat de cand lucrez in videochat Iasi , si am reusit chiar sa ma inscriu la facultate, chiar daca am intrat la taxa.

Acum cel putin sunt pe banii mei si totul s-a rezolvat asa cum am vrut eu.

 

Comments are closed.