MENU
videochat iasi

by • 7 septembrie 2015 • videochatComments (0)834

O sursa de venit sigura: videochat-ul

Salut! Ma numesc Andreea si lucrez intr-un studio videochat Iasi de doi ani si jumatate. In tot acest timp am auzit atatea pareri despre acest domeniu de la oameni care defapt nu au absolut nici o idee despre ce vorbesc.

Si eu, la fel ca tine, la inceput nu stiam exact despre ce este vorba si am tinut cont de parerea celor din jurul meu. Dar, totusi, determinata fiind sa-mi gasesc un job care sa-mi permita sa-mi platesc facultatea. Si am facut ceea ce foarte multe fete nu fac, si gresesc: m-am dus la interviu si doream sa pun foarte multe intrebari.

Si mi-au oferit aici la studio videochat raspunsuri la toate intrebarile pe care le-am avut in legatura cu activitatile pe care trebuie sa le fac in domeniul videochat-ului Iasi.

Atunci cand auzi pareri negative despre domeniul videochat-ului in Iasi, ele vin deobicei din partea unor persoane care nu cunosc nimic despre studio-uri sau sunt frustrati din cauza banilor.

Sfatul meu este sa asculti ce-ti spune intuitia. Daca esti tanara, arati ok si stapanesti limba romana, domeniul videochat – ului este cea mai banoasa alegere pe care o poti face.

In ultima perioada s-au facut nenumarate standardizari si imbunatatiri in acest domeniu incat te vei simti excelent si chiar vei castiga cateva prietene in studio.

Am multe colege la facultate care sunt de aceeasi parere: ca videochat –ul chiar este o sursa sigura de venit. Ele insa nu au avut curajul necesar sa faca pasul. Dar pe de alta parte nici nu au alt job. Ceea ce inseamna ca inca nu sunt pregatite pentru viata profesionala.

Asadar, draga cititoare, urmeaza-ti intuitia si nu asculta parerile unor oameni care nu stiu nimic cu privire la videochat Iasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>