MENU
videochat-iasi

by • 21 octombrie 2015 • informatii, videochatComments (0)1024

Viata mi s-a schimbat intr-un studio de videochat Iasi

Unii oameni poate nici nu vor sa auda de videochatul in Iasi, insa pentru altii un job in videochat este o portita de salvare. Viata modelelor care lucreaza in studiouri de videochat Iasi este cat se poate de interesanta. Unele si-au dorit o viata mai buna, altele au fost incercate de greutati si numai jobul intr-un studio de videochat le-a oferit speranta unei vieti mai bune.

Alina ne povesteste ce inseamna videochatul pentru ea si cum ajutat-o sa depaseasca obstacole. 

Am aplicat pentru un post intr-un studio de videochat din Iasi in urma cu trei ani, pe vremea cand eram studenta la Medicina. Venita dintr-un sat mic, m-am trezit in mijlocul unui oras mare, fara sa cunosc pe nimeni. La inceput mi-a fost destul de greu. Acasa nu aveam o situatie foarte buna, iar viata in Iasi nu e tocmai usoara. Aveam nevoie de bani pentru chirie si pentru a ma intretine, dar nu imi permiteam un job full time pentru ca asta ar fi insemnat sa ajung foarte rar la cursuri. Singurul lucru pe care mi l-am dorit a fost sa termin facultatea, la restul puteam doar visa: un cabinet doar al meu, o excursie la mare, o pereche de pantofi mai frumoasa.  Defilam prin viata de zi cu zi fara prea mari sperante in privinta unui viitor stralucit pana cand am dat de un anunt la un studio de videochat din Iasi. Auzisem doar povesti legate de acest domeniu, nimic concret si nimic adevarat, dupa cum mi-am dat seama mai tarziu.

Am sunat la numarul din anunt si m-am programat la un interviu. Monica, fata care se ocupa de interviuri, a fost mai mult decat draguta. M-a facut sa ma integrez foarte repede si sa ma simt in largul meu de cum am inceput discutia. Mi-a placut modul lor de abordare si mi-au inspirat incredere din primul moment.

In prima zi am facut in jur de 500 de lei. Nu imi venea sa cred ca toti banii aia erau numai pentru mine! Dupa cateva ture au urmat sume mai mari, iar dupa cateva luni in care am lucrat in acel studio de videochat din Iasi am plecat pentru prima data intr-o excursie la mare. Am vazut, in sfarsit, marea insa in Spania.

Jobul in videochat Iasi m-a ajutat enorm atat din punct de vedere financiar, cat si personal. Am capatat mai multa incredere in mine, am invatat sa imi inving temerile si, mai ales, am invatat cum e sa nu duci grija zilei de maine.

Comments are closed.