MENU
videochat_iasi_dezvaluiri

by • 14 septembrie 2015 • videochatComments (0)1002

Videochat Iasi : dezvaluiri de la un trainer de modele

Andreea, 25 de ani, trainer in videochat Iasi, asistent in angajari videochat Iasi

R: Salut, Andreea! Ne cunoastem de tura trecuta si, dupa cum am mai discutat stii subiectele de care sunt interesate cititoarele noastre de pe blog.

A: Salut! Din fericire da. Stiu ca domeniul videochat Iasi pare obscur, dar doresc ca cititoarele noastre sa stie ca noi le putem oferi orice informatie oricand doresc ele. De aceea am acceptat din nou acest reportaj, pentru a clarifica unele lucruri.

R: Spre exemplu multe dintre fetele noastre sunt ingrijorate ca, dupa ce aplica la angajari viedochat Iasi, le va putea urmari cineva din Romania si le-ar putea vedea cunoscuti. Cat de frecventa este aceasta intrebare?

A: Este foarte frecventa si este intrebarea pe care mi-am pus-o si eu cand am intrat prima data intr-un studio videochat Iasi pentru prima data. Dar raspunsul pe care il dau este categoric nu, pntru ca noi suntem foarte interesati de discretia programului si banam toate site-urile din Romania, astfel incat nu pot fi accesate decatre romani.

R: Uite, am primit un mail de la o cititoare care ne intreaba daca, citez “La interviu trebuie sa faca ceva special sau doar sa discute ca la orice alt job?”. Ce ne poti spune Andreea?

A: Din experienta mea, te pot asigura ca interviul decurge cum vrei tu. Noi avem intrebari care sunt normale cum ar fi “Ce poti spune despre tine in cateva cuvinte” sau “care sunt aspiratiile tale?”. Dar in principiu faci ceea ce crezi ca este necesar ca sa obtii postul. Si as mai vrea sa completez ca nu toate fetele trec de interviu. La fel ca la orice job. Dar asta nu inseamna ca nu mai trebuie sa incerci.

R: Ai tai ce au spus cand au aflat ca lucrezi intr-un studio videochat Iasi?

A: Vai, au fost foarte cumsecade. Eu am fost la balet cand eram mai mica pentru ca, dupa cum vezi, am si inaltimea sa ma ajute, dar in urma unei accidentari, n-am mai putut continua. Iar cand am venit pentru prima data in studio am simtit ca stralucesc din nou. Iar odata cu increderea in mine, am inceput sa fiu tot mai creativa. Iar asta mi-a adus un venit mai mare. Iar ai mei, cand m-au vazut cat de fericita sunt si cu carte de munca chiar, au marturisit ca eram mandri de mine.

R: Chiar nu au fost momente dificile?

A: Ei, poate bunicii au avut cateva trageri de inima, dar s-au dat si ei cu noi. Cu ce e mai diferit sa lucrezi ca consilier de vanzari intr-un magazin erotic decat in videochat Iasi?

R: Asa e. Iti multumim Andreea pentru informatiile pe care ni le-ai oferit cu atata atentie.

A: Va multumesc si eu. Stiti ca puteti apela la mine oricand. Ajut cu bucurie fetele care vor sa intre in domeniul videochat Iasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>