MENU
videochat-iasi

by • 1 octombrie 2015 • videochatComments (0)917

Videochat Iasi este ceva normal pentru prietenele mele

Am avut o conversatie recent despre videochat cu doua dintre prietenele mele cele mai bune. Noi tinem legatura prin mail, pentru ca momentan ma aflu in alt oras. Si am decis impreuna cu ele ca ar fi util sa aflati si voi cum isi petrec timpul liber fetele care lucreaza in videochat Iasi.

Prietenele mele Alexandra si Marci lucreaza in videochat Iasi de o buna bucata de timp si am aflat de la Alexandra ca o zi in videochat nu este chiar atat de obositoare, indeosebi datorita faptului ca programul ei este flexibil, si din aceasta cauza cand paraseste studio videochat,  se duce direct la restuarantul ei preferat pentru o masa exotica si sa bea un latte.

Banii ii cheltuie pe produse cosmetice de cea mai buna calitate si nu cumpara decat de la magazine respectable. In videochat este important machiajul, dar doar atunci cand stii sa-l faci subtil, nu tipator.

In schimb Marci, dupa ce termina programul ales de ea, merge direct acasa si se mai documenteaza si face postari pe contul ei de Instagram, apoi isi cumpara prajituri si se uita la seriale.

Marci are destui bani incat sa mearga de 3 ori pe saptamana la cel mai scump restaurant din Iasi, dar nu o face pentru ca isi cumpara si prepara retele singura care le descopera pe net. Pentru ea, de luni pana vineri programul este cel mai important, pentru ca isi doreste sa faca destui bani pentru a-si cumpara un apartament .

In weekend isi satisface orice capriciu, pentru ca s-au terminat zielele in care isi dorea sa faca lucruri, dar banii erau o piedica.

Era foarte increzatoare si nu avea prejudecati. Unele fete cred ca videochatul inseamna sa te expui la web si sa primesti bani. Nu e cazul aici, pentru ca, din punctul de vedere al Alexandrei, spre exemplu, vointa si curajul au ajutat-o sa invete cat mai multe lucruri pe care nu se astepta sa le stie vreodata daca nu se apuca de videochat Iasi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>