MENU
videochat-iasi

by • 15 octombrie 2015 • videochatComments (0)878

Videochatul in Iasi inseamna independenta

Jobul in videochat Iasi mi-a oferit independenta mult visata

De cate ori nu am visat la o viata in care sa nu depindem de nimeni, sa fim pe picioarele noastre si sa ne traim viata asa cum dorim, fara restrictii impuse de nimeni si de nimic? De cate ori nu am spus cand eram copii ca ne dorim sa fim oameni mari? Atunci nu stiam ce inseamna de fapt om mare, ca odata ce cresti se inmultesc si responsabilitatile. Insa eu am gasit o cale sa imi traiesc viata asa cum vreau si sa fiu independenta: un job in videochat in Iasi.

Am descoperit acum cativa ani ce inseamna videochatul in Iasi. La inceput am fost putin sceptica, insa dupa cateva zile petrecute in fata camerei web, mi-am dat seama ca jobul in videochat Iasi imi poate schimba viata. Mi-a permis sa obtin toate lucrurile pe care mi le-am dorit vreodata, sa traiesc fiecare zi asa cum imi place, sa nu mai duc grija zilei de maine. Acum pot sa ii ajut pe altii si sa nu mai depind de nimeni.

Dupa cateva luni in care am lucrat intr-un studio de videochat din Iasi, mi-am permis sa ma mut intr-o zona mai buna a orasului si sa am camera mea, fara sa o impart cu nimeni. Dupa un an si jumatate aveam banii necesari pentru a-mi cumpara o garsoniera. Sentimentul de a avea propria locuinta e de nedescris, mai ales cand stii ca ai muncit  atat de mult pentru ea. Nu e tocmai usor sa lucrezi in videochat in Iasi, dar daca te straduiesti poti obtine lucruri la care nici nu visezi. De exemplu, am primit din partea studioului de videochat din Iasi o masina cadou drept rasplata pentru implicarea si perseverenta de care am dat dovada. Cand muncesti si continui sa visezi, toate lucrurile ti se pot indeplini. Anul acesta voi pleca intr-o vacanta de trei saptamani in Seychelles. Abia astept! Dupa atatea luni de munca in videochat Iasi, in sfarsit ma voi relaxa pe deplin!

Comments are closed.