MENU
traine.art2

by • 16 noiembrie 2015 • videochatComments (0)1642

Videochatul in Iasi in vizunea unui trainer de modele

Alina este trainer pentru modelele intr-un studiu de videochat Iasi si astazi ne povesteste ce inseamna acest domeniu pentru ea si cum ar putea modelele sa se descurce mai bine cu acest job.

R: De cat timp lucrezi in acest studio de videochat din Iasi?

A: M-am angajat la studio dupa ce am terminat facultatea. Imi cautam un loc de munca de ceva timp, insa nu am gasit nimic care sa imi permita sa raman in Iasi si sa fiu independenta. Am vazut anuntul de la studioul de videochat din Iasi conform caruia se cauta trainer pentru modele si am zis sa incerc. Trebuie sa recunosc ca si salariul era promitator. 😀

R: Cum a fost primul contact cu acest domeniu?

A: La inceput nu stiam foarte multe despre videochat in Iasi. Stiam, de fapt, cam ce stie si restul lumii, insa s-au clarificat multe lucruri odata ce am avut interviul pentru job. Atunci mi s-a explicat exact ce inseamna si care este rolul meu in studio.

R: Acum, spune-ne, ce face un trainer de modele in videochat Iasi?

A: Munca mea nu e usoara. In primul rand, le ajut pe fetele nou angajate sa inteleaga la randul lor ce inseamna videochatul in Iasi pentru a se descurca cat mai bine. De asemenea, le ajut sa se logheze pe siteuri si le spun cum functioneaza acest sistem. In rest, ma asigur ca toate lucrurile merg bine, de la camera web pana la pozitia pe care o au fetele in fata camerei.
R: Ce ar trebui sa stie fetele care vor sa se angajeze la studio?

A: Din punctul meu de vedere, fetele care isi doresc un job in studio de videochat din Iasi trebuie sa isi doreasca sa faca asta, sa nu considere acest job drept o obligatie si sa aiba incredere in ceea ce fac. In plus, trebuie sa stie o limba straina la nivel mediu. Chiar daca noi suntem acolo sa le ajutam, conteaza mult mai mult sa se implice in conversatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>