MENU
Making notes

by • 17 august 2015 • videochatComments (0)1029

Videochatul : jobul care iti reda increderea!

Salut! Vom vorbi despre videochatul din Iasi. Dacă nu dorești să te informezi, nu citi acest articol. Eu l-am scris pentru că sunt foarte multe fete care își caută job-uri și ajung să lucreze pe un salariu de nimic, cu studiile finalizate la un patron care nici măcar nu le oferă respectul cuvenit pentru studiile lor. Eu am fost una dintre ele.

Nu am agreat din prima ideea de videochat și nu o agreez nici acum! Cel puțin nu acea idee generală pe care CREDE că o are toată lumea, da defapt nu cunoaște nimic acest subiect.

Doar fetele care sunt cu adevărat ambițioase vor ajunge să câștige bani frumoși și asta este valabil în orice domeniu! Dacă ai ajuns să citești până aici s-ar putea să fii una dintre ele.

Fetele neambițioase:

-găsesc tot felul de scuze
-vorbesc mult dar nu acționează
-nu sunt deschise la nou
-pun prețul pe păreri care nu contează, dar le oferă scuze bune

Din păcate foarte multe persoane sunt așa. De ce? Pentru că e confortabil. Este confortabil să stai și să te plângi că nu merge nimic și să visezi că vei face mulți bani și să plănuiești, dar să nu faci nimic.

Ai prefera să lucrezi în fast-food sau să fii ospătăriță, să servești mofturile unor oameni bogați pentru un bacșiș amărât oferit mai mult din milă decât din curtoazie?

Sau ai prefera să-ți folosești creativitatea și frumusețea fizică și să câștigi bani cu care îți poți cumpăra câte două trei parfumuri pe săptămână din Palas.

Videochat-ul în Iasi nu este pentru oricine! Uite ce calități sunt apreciate în videochat:

-ambiția și perseverența
-inteligența
-atractivitatea atât fizică cât și psihică
-atitudinea pozitivă

Gândește-te la o femeie de succes! Are aceste calități? Gândește-te ce femeie de succes NU are aceste calități?

Videochat-ul în Iasi este o experiență care te schimbă! Dar în bine. De câte ori până acum nu ți-ai folosit farmecul pentru a obține ce vrei tu? În videochat lucrurile rămân la fel, dar suma de bani se mărește! Gândește-te cât de ușor este și că te poți retrage când vrei tu, cu buzunarul plin. E o situați win-win.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>